övrig verksamhet

certifierad turistguide

***


Söker du en guide till ett speciellt tillfälle? Eller vill du kanske ha hjälp med att arrangera och paketera en resa med personlig touch? Då har du kommit rätt!

Jag är auktoriserad HälsingeGuide samt nationellt certifierad. Främst guidar jag i mina "hemlandskap" Hälsingland och Gästrikland, gärna via buss eller vandring i staden, men även våra Hälsingegårdar ligger mig varmt om hjärtat. 

Jag har stor erfarenhet från resor arrangerade för personer med hörselnedsättning och andra funktionsvariationer och är van att arbeta tillsammans med tolk och ledsagare.

***

***

hälsingeguide.se

Besök min hemsida www.hälsingeguide.se för mer information.

Följ mig gärna på ... 

Facebook: HälsingeGuide.se

Instagram: halsingeguide.se

LinkedIn: HälsingeGuide.se

***

***

admin och ekonomi

***


Behöver du, ditt företag eller din förening/organisation hjälp med administration, ekonomi eller styrelsearbete? En samordnare och den berömda "spindeln i nätet"?

Kontakta mig!

Jag har drivit redovisningsbyrå, skött bokföring, fakturering och administrationen åt små och stora företag. Jag har arbetat som samordnare och enhetschef vid Landstinget Gävleborg, jobbat i hotellreception och i butikskassa. vidare har jag haft ett otal styrelseuppdrag i föreningar, företag och bank. 

Jag är snabb och effektiv samt en fena på svenska språket. Behärskar även engelska i tal och skrift.  Jag har med framgång arrangerat mässor och marknader samt sålt och samordnat medverkan i mässmontrar. 

Behöver du ett snabbt inhopp vid ett eller flera tillfällen (till exempel vid sjukdom) är det inget problem. 

***

skribent

***


Jag jobbar med bokstäver och ord på många sätt; som författare (länk här), jag skriver artiklar, jag kan dokumentera din förenings eller organisations historia (referens: Sundsvalls Demensförening) och en av mina professioner är skrivtolk för hörselskadade och döva.

Just det uppdraget innebär att skriva vad som sägs vid olika arrangmang och event, som läkarbesök, föreläsning, släktmiddag eller arbetsplatsmöte, för en eller flera personer som därigenom kan delta på någorlunda samma villkor som en normalhörande. 

Jag är snabb, effektiv och jobbar under tystnadsplikt. 

***

tupperware-konsulent

***


***

Efter att ha testat Tupperwares produkter en tid är jag ohjälpligt fast! De har allt jag behöver för mitt hushåll och produkterna är nästan outslitliga om man sköter dem rätt.

En av fördelarna med att jobba med Tupperware är att kunna jobba hur mycket eller hur lite jag vill samt var och när som helst; Tupperwareparty hos mig eller dig och/eller via sociala medier. Följ gärna min Facebooksida, Super-Carinas Tupperwarebutik 

***

Vill du boka ditt eget Tupperware-party? Jag jobbar i Gävle- och Sundsvallstrakten.

Vill du av någon anledning inte bjuda gästerna hem till dig så går det bra att ha partyt hos mig. Jag fixar arret runt omkring och bjuder på fika - men du får värdinnegåvan. Fiffigt, eller hur?! Du kan bjuda in hur många som helst, men mitt krav är att minst fyra gäster gör en beställning (om partyt är hos mig) för att du ska få din fina gåva. 

***

***

***