boka en författare - föreläsare

från volontär till författare

PRO samorganisation Hudiksvall, 22/3 -24

Jag var inbjuden till PRO Hudiksvalls Samorganisations årsmöte för att visa bilder från Nepal och berätta om min resa "Från volontär till författare". Ett trevligt arrangemang med intresserade åhörare och många frågor. En hel del signerade böcker bytte ägare. Tack till PRO för en trevlig fredag förmiddag!

***

gävle stadsbibliotek, 18/9 2014

Gävle Stadsbibliotek bjöd in till Novellkväll. Två av novellisterna från #Älskanoveller - 26 nyanser av Sverige, Jenny Eriksson och Carina Aynsley, samtalade med bibliotekets Sara Hagström Andersson. 

Vi tackar biblioteket för det fina arrangemanget. 

***

                       

                     

                    

           

från volontär till författare

PRO Hennan, 17/3 -22

"Till PRO-Hennans medlemsmöte 17/3 hade Carina Aynsley inbjudits för att berätta om sitt författarskap. Informationen skedde inför ett 30-tal medlemmar. Carinas information blev tvådelad: engagemanget i Nepal och författandet ... Informationsdelen om gatubarnen och hennes volontärarbete blev en fängslande berättelse. Tyvärr alltför kortfattat. Vi får arbeta med att hitta ett tillfälle, där hon bereds en större möjlighet att berätta enbart om arbetet med gatubarnen i Nepal. 


Carina är författare. Hennes böcker är, som hon själv betecknar det, skrönor. De handlar mycket om trakterna runt Järvsö, Ljusdal, Färila och så vidare, alltså den närmsta delen av Hälsingebygden ... Hennes framförande gav inspiration. Ett mycket bra framförande, på den korta tid som stod till buds. Efter framförandet serverades kaffe och smörgåsar, samt möjlighet att förvärva några av Carinas alster och stödja verksamheten i Nepal."

***

2015-02-08: akademibokhandeln, sundsvall

En söndagkväll i februari genomförde vi ett arrangemang tillsammans med Akademibokhandeln Vängåvan i Sundsvall.

Carina berättade om sitt Nepal, sålde hantverk och signerade sin bloggbok Ajj La Vjoo - 90 dagar i Nepal. 

Inträdet, 50 kronor per person, gick oavkortat till Milvea Changes, som driver det behjärtansvärda projektet Hope Stitching strax utanför Kathmandu. Hela tjugofem personer betalade inträde och det är vi mycket glada över! 

***

skönlitterära författarsällskapet stockholm nord, 28/1 2015

En onsdag i januari 2015 tog jag tåget till Sollentuna eftersom jag fått en hedrande inbjudan. Skönlitterära Författarsällskapet Stockholm Nord ville höra mig berätta om Mitt Nepal och hur min bloggbok Ajj La Vjoo - 90 dagar i Nepal  kom till. 

Lokalen var mer än fullsatt och intresset för Mitt Nepal var stort. 

***

ericssons bokhandel, ljusdal, september 2013

I september 2013 hade vi det stora nöjet att presentera vår bok Ajj La Vjoo - 90 dagar i Nepal vid en författarkväll på trevliga Ericssons bokhandel i Ljusdal.  

Carina visade bilder från Nepal och pratade om sitt skrivande. 

Tack till Ericsons bokhandel för en trevlig kväll!

***