annat skoj

kyrkokonsert och boksignering med tommy nilsson, mars 2019

Tommy Nilsson höll kyrkokonsert på Alnö KyrkaSjälvklart var jag där för att lyssna på en av mina favoritsångare. Jag hade även nöjet att representera Vängåvans Bokhandel för att marknadsföra Tommys bok Om. 

***

sverigeförfattarnas novelldrottning

7-8 april 2019

Även årets upplaga av Sverigeförfattarnas Litteraturkryssning innehöll en novelltävling, denna gång med tema "författardrömmar". Jag är stolt och glad över att få berätta att en enhällig jury valde mitt bidrag Du eller ingen som vinnare. 

Klicka här för att läsa vinnarnovellen!

***

spännande pepp-föreläsning

Carina Aynsley står på scenen

Vill du och din förening/ditt företag lyssna på en engagerande berättelse samtidigt som ni får se spännande, rörande och roliga bilder? Få inspiration och kanske lite mod? Allt framfört med en rejäl nypa självdistans och humor. 

Jag har visat mina bilder och berättat om mitt Nepal hundratals gånger runt om i landet. Min senaste bildvisning kallar jag Från volontär till författare. Trettio minuter är den jättekorta versionen, men jag vill helst ha en timme så tiden räcker till för frågor och samtal. Föreningar - ta gärna kontakt med ert studieförbund för samarbete!

Ta kontakt här för mer info och kostnadsförslag. 

***