Lilla Bokhandeln * Carina Aynsleys böcker

Postens porto tillkommer på samtliga beställningar

***

                                     

Grannar ... i nöd och lust: 

"Det bästa du har skrivit" "Åh, så mysiga recept, vi ska prova något på semestern" "Undrade hur du skulle få ihop det på slutet, men det gjorde du mästerligt!" "Har provlagat flera recept, så bra." "Är det sant att Jari-Pekka finns i verkligheten? Helt otroligt." "Min man köpte del 1 till mig, nu måste jag ha nästa del!"

Grannar ... hämndens timma:

"Nästan som en deckare, så spännande!" "Jag saknar beskrivning av maten och recepten." "När kommer trean?" "Så autentiska dialoger."

***

                                    

                                                     

ROMAN*NOVELLER

                          

GRANNAR ... I NÖD OCH LUST/pocket

Maria, matbloggerska från Gävle, har flyttat till sin drömprins i Koskenjärvi, norra Finland. Barndomsvännen Lisa kommer på besök, men med ett hemligt ärende – att leta efter sin ditintills okände far. De två unga kvinnorna beslutar sig för att söka reda på honom, ett företag som inte blir så enkelt då i stort sett ingenting är vad det ser ut att vara.

Parallellt med sökandet ökar dramatiken i det annars så idylliska parhusområdet på Naapurikatu 84–88. Ett antal väl förborgade hemligheter kommer upp till ytan och grannen Jari-Pekka och hans katt-kombattant Kölli Kissa verkar ha som sitt kall att förpesta livet för omgivningen.

En tragikomisk roman (med verklighetsbakgrund) som bjuder på romantik, skratt, tårar och några av Marias sommarrecept.

Första delen i "Grann-serien".

Recensioner och omdömen - läs här!

***

GRANNAR ... HÄMNDENS TIMMA/pocket

Barndomsvännerna Maria och Lisa har båda hittat den stora kärleken i Koskenjärvi, norra Finland. De bor grannar i det fridfulla området Naapurikatu 84–88, men upptäcker snart att under småstadsidyllen lurar skrämmande hemligheter. De unga kvinnorna har fullt upp med att försöka lösa mysterierna samtidigt som släktingar i hemstaden Gävle behöver deras hjälp mot galna grannar. Så småningom når allt sin kulmen och hämndens timma slår. 

En tragikomisk och romantisk spänningsroman som lockar till både skratt och tårar.

Romanen är en fristående fortsättning på ”Grannar … i nöd och lust”

Recensioner och omdömen - läs här!

***

Del 1 och 2 i Grann-serien: endast 100 kr + postens porto! (Del 3 kommer i slutet av maj.)

***

52 ÅR OCH OKYSST/danskt band

En helt vanlig försommardag i juni 1963 klättrar Lotten upp på sin cykel för att trampa till den lilla handelsboden i hälsingebyn Järvsö. Ingen kunde ana, allra minst den 52-åriga kvinnan själv, att just denna soliga tisdag skulle hennes liv komma att förändras för alltid och det med en rasande fart. 

Lotten blir förälskad, förförd, förgiftad och förälskad igen. Och igen. Familjehemligheterna är många och under sitt sökande efter svaren på gåtorna upplever Lotten svindlande äventyr ute i vida världen tillsammans med bland andra Dalai Lama, The Beatles och Lill-Babs.

Detta är en mustig och dråplig hälsingeskröna med lätt erotiska inslag, men även med djupare dimensioner och budskapet att det aldrig är för sent för kärleken.

”Jag säger bara; top notch! Och språket är helt fantastiskt.” Ina Hurtig, Vängåvans Bokhandel. Instagram: @wowzadelux

”Lite Paasilinna goes erotic!” Erik Nilshammar, författare

”Det här kommer att bli en härligt rolig film på bioduken.” Lena Kjellström, läsarröst, Sundsvall

***

LITE SALT, LITE SURT OCH RESTEN SÖTT/noveller/danskt band

  • Omslag - Lite salt, lite surt och resten sött
  • Så ser en otryckt bok ut!
  • Lycklig författare dricker champagne och beundrar sin nya bebis
  • Är det månne Piggen och Piggy?
  • Är det Teodor och Anders Andersson?
  • Fint Instagram-inlägg!
  • Baksidestext

Carina Aynsleys egen text- och novellsamling: "Lite salt, lite surt och resten sött" Boken är som en påse blandade karameller: Feelgood, nostalgi, skröna, spänning, lite feelbad, en massa humor och en aning erotik. Boken är utgiven av Bokförlaget K&R i Bollnäs. 

Några läsaromdömen: "Berättelser som berör och stannar kvar" "Ett vackert språk" "Jag kan känna kaffedoften från fiket" "Läsning som berör och får mig att skratta" "Älskar dina berättelser" "En riktig bladvändare" "Charmig och lättläst" "Så bra läsning, avkopplande de luxe" "Top notch"

Tack, kära läsare!

***

                                

                                         

                                                      

                                              

                                             

                                       

                                                

                                           

                                        

                                             

RESESKILDRING*LJUDBOK*E-BOK

                                             

LJUDBOK*

                                   

SYND/Carina Aynsley tolkar de sju dödssynderna

"I början är jag tveksam, men efter hand växer det här för mig. Det är en konst att beskriva en människa som läsare och lyssnare älskar att hata."

Handling: Carina Aynsley tolkar de sju dödssynderna: högmod, girighet, avund, vrede, lättja, frosseri och vällust. Följ Bitte Jonssons äventyrliga vandring genom syndadalen. 

"Jag har lyssnat på dina noveller. Allihop. Bitte var ju en höjdare. Förstår hon är arbetslös - lite dryg att ha å göra med. Snyggt hopknutet på slutet."

Beställs på Storytel, Adlibris, Bokus etc

***

                                       

BLOGGBOK/BIOGRAF/RESE-SKILDRING/FOTOBOK*

                            

AJJ LA VJOO - 90 DAGAR I NEPAL/mjukpärm

"Tankarna går till ett Torsten Ehrenmark-kåseri, men med en allvarlig underton."

Handling:  "Detta är berättelsen om 90 dagar. 90 dagar bland Himalayas berg, buddhistmunkar och världens vänligaste folk. 90 dagar bland gatubarn, kyla, löss och total misär. 90 dagar fullproppade med upplevelser och vardagsäventyr."

"Jag läser en liten bit i taget i din fina bok - och önskar att jag ägde en bit av ditt mod."

"Vill sända ett STOOOOOORT tack till Carina Aynsley för din fantastiska bok, jag som inte ens gillar att läsa har slut på bok efter bara 3 dagar av semestern!"

Fler recensioner och omdömen

***

                                          

E-BOK*

                                                   

AJJ LA VJOO - 90 DAGAR I NEPAL/Foto- och resebok

Ajj La Vjoo - 90 dagar i Nepal - Bloggbok från Carina Aynsleys volontärtid i Nepal: "Detta är berättelsen om 90 dagar.  90 dagar bland Himalayas berg, buddhistmunkar och världens vänligaste folk. 90 dagar bland gatubarn, kyla, löss och total misär. 90 dagar fullproppade med upplevelser och vardagsäventyr."  

"Vill sända ett STOOOOOORT tack till Carina Aynsley för din fantastiska bok "Ajj La Vjoo - 90 dagar i Nepal", jag- som inte ens gillar att läsa- har slut på bok efter bara 3 dagar av semestern...!"

Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.

Finns på bibliotek, Adlibris m.fl.

***

EN FÖR ALLA, ALLA FÖR EN

Novellantologi från Morkersdottir förlag, Som en tjej, innehåller en samling berättelser om tjejer i olika åldrar. Carina Aynsleys novell heter En för alla, alla för en och utspelar sig på en begravning där "tjejgänget" samlats för att ta farväl av en väninna.

Läs fler recensioner och omdömen här

Beställs på Storytel, Adlibris, Bokus etc

***

DEJTING I JULETID

I novellen Dejting i juletid söker Ellen kärleken genom internetdejting. Men allt är inte alltid som det verkar vara. Och, jodå, en del av innehållet är baserat på Carina egen erfarenhet av nätdejting ...

***