Carina Aynsley * Sveriges Seniorshop

                                                 

                                    

                                     

                                     

                                               

Mitt stora distrikt:

Mitt distrikt är stort och består av Västernorrland, Jämtland, Hälsingland och Ångermanland (upp till Docksta). Är du osäker om just din ort ingår i mitt distrikt? Kontakta mig! 

Hur gör man?

Antingen rullar jag in mina sex klädvagnar och säljer på plats eller så ordnar vi tillsammans en rolig och trivsam modevisning med lokala mannekänger. Sedan finns gott om tid att prova, umgås och samtala samt naturligtvis shoppa. Du får ditt plagg direkt i påsen och betalar med kontanter eller kort, via swish eller mot faktura (tio dagar). 

                                        

 

 

                                                        

 

                                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveriges Seniorshop grundades i Helsingborg för drygt tjugo år sedan. Det är ett franschisingföretag, vilket innebär att samtliga 21 säljare i landet följer samma koncept. Tryggt för både kund och säljare! 

Vårt främsta mål är att förse äldre på boenden med lättskötta och funktionella plagg, men vi besöker även föreningar, organisationer, församlingar, arbetsplatser samt allmänna lokaler som bygdegårdar etc. I vårt bassortiment hittar du allt från trosor och kalsonger till nattlinnen och stödstrumpor. Varje säsong får jag dessutom cirka tusen plagg att hänga på sex stora vagnar: jeans, toppar, koftor, jackor, byxor med och utan resår, klänningar och kjolar, caper, hattar och sjalar och mycket mer. Självklart för både honom och henne! 

Läs mer om Sveriges Seniorshop här. 

Vi har kläder för alla åldrar!

Låt inte namnet avskräcka - vi har kläder för alla, oavsett ålder. Även storlekar som passar alla. Allt från snygga jeans och moderiktiga jackor till toppar, koftor, nattlinnen och stödstrumpor. 

Jag har ingen butik!

Affärsidén är att det är jag som kommer till kunden. Vi är ju Sveriges största rullande klädbutik. Vilket fantastisk service, eller hur? 

Kostnadsfritt, förstås, sade jag det?

Vilken anledningen är spelar mindre roll: du eller din anhörige är kanske rullstolsburen eller av annan anledning har svårt att ta dig/er ut på stan för att handla? Eller så är det bara bekvämt att kläderna och provhytten kommer till dig!

                                    

                                        

                                         

 

UPP